לןגן

קציצות בקר וספגטי בסיר אחד

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/11/2019 | 17:29
קציצות בקר וספגטי בסיר אחד

תקציר המתכון: להיטטטט

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. שלב ראשון:טיגון הקציצות :

  2. להכין צלחת עם חצי כוס קמח מנופה

  3. בלילת הביצה :להכין צלחת עם ביצה טרופה ,מעט מלח ,כפית רסק עגבניות ו3 כפות מים ,לטרוף את הכל ביחד.

  4. לחמם מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק ,לגלגל קציצות ולמעוך מעט עם היד ,לטבול בקמח ואז בבלילת הביצה לטגן כמה דקות מכל צד ולהניח בנייר סופג ,מי שרוצה יכולה לוותר על שלב הטיגון !!

  5. * לאחר טיגון הקציצות ניתן להקפיא בתוך קופסא ולשמור לתבשיל שתרצו .

  6. להכנת הרוטב:

  7. את הבצל להזהיב בשמן נוסיף את השום והפפריקה נערבב מעט ..נוסיף את הרסק עגבניות שוב עירבוב לפתיחת טעמים

  8. נוסיף את העגבניות ...שאר התבלינים ושתי כוסות מים עד לרתיחה כעת נוסיף את הסוכר ...נוסיף את הקציצות המטוגנות לרוטב ..( מי שלא רוצה לטגן לא חייב ! ניתן לגלגל קציצות ולהכניס לרוטב ) ...נבשל כרבע שעה להבה נמוכה ! ...נוסיף כף כוסברה קצוצה

  9. ואת הספגטי שהורתח מראש נבשל על הגז לעוד 5 דקות תוך כדי ערבוב ...מעדןןןן

  10. **את הספגטי אני מרתיחה לפני במים מלח ומעט שמן כ 8 דקות ומסננת