מרק גריסי פנינה עם ירקות
מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/11/2019 | 11:47
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 בצלים קצוצים
-
חצי כוס גריסי פנינה מבושלים
-
15 דקות ומסוננים
-
2 שיני שום קצוץ
-
2 כפות שמן
-
2 גזרים לטבעות
-
1 גזר קטן מגורד גס
-
2 תפו"א קוביות גדולות
-
1 בטטה פרוסות עבות
-
גבעול סלרי חתוך דק
-
רבע צרור שמיר (או פטרוזיליה)
-
מלח,פלפל כף מרק עוף ללא מונוסודיום,כפית אבקת מרק בצל
-
קורט כורכום
אופן הכנה
-
לטגן את הבצלים והשום עם 2 כפות שמן לצבע זהוב
-
להוסיף גזר קטן מגורד לערבב
-
להוסיף מים חצי סיר
-
ואת הירקות ולתבל לבשל 15 דקות ולהוסיף את הגריסים והשמיר לעוד 15 דקות בישול