 
				מרק גריסי פנינה עם ירקות
			 
		
		
			מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/11/2019 | 11:47
		
			
				 
		
			קטגוריה: מרקים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל מאוד
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						2  בצלים קצוצים
					
- 
						חצי  כוס גריסי פנינה מבושלים
					
- 
						15  דקות ומסוננים
					
- 
						2  שיני שום קצוץ
					
- 
						2  כפות שמן
					
- 
						2  גזרים לטבעות
					
- 
						1  גזר קטן מגורד גס
					
- 
						2  תפו"א קוביות גדולות
					
- 
						1  בטטה פרוסות עבות
					
- 
						גבעול  סלרי חתוך דק
					
- 
						רבע  צרור שמיר (או פטרוזיליה)
					
- 
						מלח,פלפל  כף מרק עוף ללא מונוסודיום,כפית אבקת מרק בצל
					
- 
						קורט  כורכום
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					לטגן את הבצלים והשום עם 2 כפות שמן לצבע זהוב 
- 
					להוסיף גזר קטן מגורד לערבב 
- 
					להוסיף מים חצי סיר 
- 
					ואת הירקות ולתבל לבשל 15 דקות ולהוסיף את הגריסים והשמיר לעוד 15 דקות בישול