לןגן

לחם פרנה

מאת: חגית , פורסם: 25/11/2019 | 09:53

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערית נערבב את השמרים עם כף סוכר לתסיסה עם חצי כוס מיים פושרים.

  2. את שאר החומרים בקמח ..

  3. ללוש היטב עד לבצק רך ונעים למגע .

  4. למרוח מעט שמן זית על הבצק .

  5. להתפיח למשך 40ד"ק

  6. אחרי שהבצק תפח

  7. לחלק ל_7 כדורים

  8. להניח על נייר אפייה מקומח מעט.

  9. לתת לכדורים 10 ד"ק תפיחה ..

  10. למעוך עם היד לגודל הרצויי.

  11. לחורר עם מזלג

  12. ולאפות בסיר חשמלי