לןגן

עוגיות מייפל-פקאן בגודל ביס של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 25/11/2019 | 05:25
עוגיות מייפל-פקאן בגודל ביס של סבתא לאה

תקציר המתכון: עוגיות מייפל-פקאן, עוגיות קטנות בגודל ביס, נחטפות, מתוקות, רכות, נמסות בפה וכן הן פרווה וגם טבעוניות.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגיות

אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון עם להב פלדה את האגוזים, קוביות הנטורינה או המחמאה או החמאה, הסוכר, המייפל, הקמח, תמצית הוניל, קורט מלח ומעבדים יחד עד שמתקבל בצק פירורי, מוציאים את הבצק ממעבד המזון ומעבדים מעט בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לחצי עד שעה

  2. מחממים תנור אפייה ל-160 מעלות טורבו, מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה

  3. יוצרים מהבצק הקר עיגולים בגודל של זיתים גדולים, מניחים בתבנית במרווחים ומשטחים אותם קלות עם המזלג, כך ששיניו של המזלג יטביעו פסים

  4. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות, עד שמתקבלות עוגיות יציבות וזהובות מעט, מוציאים ומקררים היטב

  5. ורק אם רוצים מפדרים באבקת סוכר ומגישים

  6. העוגיות נשמרות בכלי אטום עד 10 ימים.

  7. זהו מוכן! ממליצה בחום, כמה דקות עבודה ויש לכם עוגיות טעימות, ממכרות, מתכון בטוח קל ומהיר כל אחד יכול

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה