לןגן

חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

מאת: איציק שלמה, פורסם: 24/11/2019 | 14:59
חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים להכנת הטמפורה

מרכיבים להכנת רוטב הצ'ילי

אופן הכנה

  1. 1) בקערה גדולה נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.

  2. 2) מכניסים את קוביות חזה העוף לקערת הבלילה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.

  3. 3) לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.

  4. 4) להוציא לנייר סופג.

  5. 5) בסיר קטן נחמם מעט שמן ונוסיף פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי, מלח, פלפל וכף מים חמים (רק כף אחת! זה הסוד!) נערבב היטב.

  6. 6) נבשל 5 דקות על אש נמוכה.

  7. 7) נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה לרוטב, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.

  8. 8) אפשר לפזר שומשום אם אוהבים.

  9. 9) להגיש חם על מצע אורז או פירה.