לןגן

בייקון כבש כשר

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 24/11/2019 | 10:27
בייקון כבש כשר

תקציר המתכון: בעלי מכין. הוא ואבא שלו חובבי בשר. חלק הוא למד להכין מאבא שלו טכנולוג מזון וחלק למד מסרטונים באינטרנט. זה עשוי מבשר כבש ונמכר בארץ ובעוד מקומות בעולם במסעדות מהדרין כשרות. לפעמים המנה נקראת גם פייקון כבש במסעדות מסוימות. בעלי הביא הביתה לפני כמה ימים וסיפר לילדים שלי שזה בשר והם ממש ממש אהבו את זה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים בליטר מים רותחים. אחרי שהסוכר והמלח נמסים, להוסיף ליטר מים קרים.

  2. עכשיו אפשר להכניס את הבשר לשקית ziploc או בקופסת פלסטיק גדולה, ולשפוך את התערובת פנימה ולכסות כמובן. להשאיר במקרר 5-10 ימים.

  3. להוציא את הבשר מהמים ולשטוף אותו מכל התבלינים, לשפוך את כל המים שנשארו בשקית/קופסה. בשלב זה ניתן לתבל שוב עם תבלינים שוב.

  4. לעשן את הבשר 8-10 שעות על חום 110.

  5. לפרוס ולהנות