קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
אופן הכנה:
להכנת הטורט - לטרוף 3 ביצים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף את הקמח, השמן,
אבקת האפייה וחצי כוס מיץ התפוזים ולערבב.
לקחת תבנית אפייה, לשמן אותה ולהוסיף את הבלילה.
להכניס לתנור ל- 180 מעלות שחומם מראש, עד שמוכן.
את התותים יש לשטוף ולחתוך לפרוסות.
מעליהם לפזר 2 כפות סוכר.
את השמנת המתוקה להקציף עם אינסטנט פודינג,
כוס וחצי חלב ו- 2 כפות סוכר.
את הג'לי להכין עם 2 כוסות מים רותחים ו- 2 כפות סוכר.
כשהעוגה יוצאת מהתנור,
להרטיב אותה עם המיץ שנשאר מהתותים והסוכר.
לכסות בקצפת ומעל הקצפת לפרוס את התותים.
מעל התותים להוסיף את הג`לי בטעם תות.
להכניס למקרר.
קרדיט: מימי ב שטרית
לעוד מתכונים טעימים😍
לעוד מתכונים:
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰