לןגן

עוגת תותים

מאת: אביה עייני, פורסם: 23/11/2019 | 11:51
עוגת תותים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה:

  2. להכנת הטורט - לטרוף 3 ביצים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף את הקמח, השמן,

  3. אבקת האפייה וחצי כוס מיץ התפוזים ולערבב.

  4. לקחת תבנית אפייה, לשמן אותה ולהוסיף את הבלילה.

  5. להכניס לתנור ל- 180 מעלות שחומם מראש, עד שמוכן.

  6. את התותים יש לשטוף ולחתוך לפרוסות.

  7. מעליהם לפזר 2 כפות סוכר.

  8. את השמנת המתוקה להקציף עם אינסטנט פודינג,

  9. כוס וחצי חלב ו- 2 כפות סוכר.

  10. את הג'לי להכין עם 2 כוסות מים רותחים ו- 2 כפות סוכר.

  11. כשהעוגה יוצאת מהתנור,

  12. להרטיב אותה עם המיץ שנשאר מהתותים והסוכר.

  13. לכסות בקצפת ומעל הקצפת לפרוס את התותים.

  14. מעל התותים להוסיף את הג`לי בטעם תות.

  15. להכניס למקרר.

  16. קרדיט: מימי ב שטרית

  17. לעוד מתכונים טעימים😍

  18. לעוד מתכונים:

  19. כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰