לןגן

פשטידת פטריות

מאת: נעמי רוזן, פורסם: 22/11/2019 | 11:41
פשטידת פטריות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצלים עם החמאה כמעט עד הזהבה

  2. להוסיף את הפטריות ולערבב

  3. לכבות את הגז ולתת לזה קצת להתקרר

  4. מוסיפים את השמנת מתוקה , קוטג ביצים וקמח ומערבבים

  5. להוסיף את התבלינים ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות בערך 30-40 דקות

  6. בתאבון :)