לןגן

עוגת שוקולד פרווה עשירה

מאת: לבנת , פורסם: 21/11/2019 | 19:12

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נפרדת :

  2. להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר ולהוסיף הקצף לתערובת בתנועות קיפול

  3. לשמן תבנית אפיה

  4. לאפות בחום בינוני 150 מעלות 50 דקות בערך

  5. סירופ שוקולד:

  6. להמיס (באן מרי)חבילה שוקולד מריר

  7. ,כף סוכר ,3 כפות מיץ תפוזים , 3 כפות מים

  8. לפזר הסירופ מעל העוגה

  9. בתיאבון😊