לןגן

פסטה עם בצל פיטריות ותפוח"א

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 21/11/2019 | 17:38
פסטה עם בצל פיטריות ותפוח"א

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה ועמוקה מטגנים על להבה גבוהה את הבצלים ומתבלים ותוך כדי מוסיפים את הפיטריות מערבבים מטגנים עוד מספר דק' ואז מוסיפים את תפוח"א מערבבים וסוגרים עם המיכסה. מדי פעם לפתוח ולהקפיץ (לערבב) תפוח"א מעט מזהיבים אך עדין קשים להנמיך ללהבה נמוכה לסגור עם המיכסה ולבשל עד לריכוך.

  2. לבשל את פסטה לפי ההוראות ולסנן ומיד להוסיף למחבת ולערבב את הכל ובתאבון.

  3. ניתן לפזר ירק קצוץ בעת הגשה.