לןגן

עוגת תפוזים, סולת וקוקוס -משגעתת כמו בארומה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 18/07/2015 | 15:08
עוגת תפוזים, סולת וקוקוס -משגעתת כמו בארומה

תקציר המתכון: עוגת תפוזים,סולת וקוקוס -משגעתת😍

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להרטבת העוגה

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים מבלי צורך להפריד.. חלבונים וחלמונים יחד. עם כוס סוכר בהדרגה.... להקציף כ 7 דק לקצף תפוח ובהיר.

  2. להנמיך לאחר מכן מהירות ולהוסיך לאט את שאר המרכיבים..

  3. (אפשרי להוריד מעט מכמות השמן והסוכר).

  4. לחמם תנור ל 170 מע 180 .לאחר 40 -45 דק אפיה . ..לבדוק עם קיסם ובמידת ה צורך להמשיך אפיה.

  5. להרטיב את העוגה לאחר האפיה עם הרוטב של התפוזים והסוכר להרתיח/לחמם אותו לפני כן..ועם כף לשפוך בעדינות מעל כל העוגה. באהבה הילה-💟לפזר קוקוס מעל..ולהתפנק☕

  6. הכמויות בכוס מדידה אוניברסלית. אפיתי בסיר פלא.