לןגן

פילה מושט בציפוי פירורי לחם ורוטב צ'ימצ'ורי

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 21/11/2019 | 11:41
פילה מושט בציפוי פירורי לחם ורוטב צ'ימצ'ורי

תקציר המתכון: הכי פשוט והכי טעים!!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. להכנת הדג:

  2. להשרות את הפילטים במיץ לימון וחומץ במסננת לשטוף ולסנן מהנוזלים.

  3. בקערה אחת ביצה טרופה בקערה שנייה קמח קערה שלישית עם פירורי לחם מתובלים בשומשום קצח מלח פלפל שחור וכמון

  4. טובלים קודם בבימה אחכ בקמח אחכ שוב ביצה ואחכ בפירורי לחם.מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים ומניחים על גבי נייר סופג.

  5. להכנת הצ'ימצ'ורי:

  6. לערבב את כל החומרים הרשומים מעלה בקערה וליצוק על הדג לפני ההגשה