לןגן

עוגת גבינה יפנית

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 21/11/2019 | 07:31
עוגת גבינה יפנית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חממי על בן מארי את השוקולד למרקם חלק (חשוב שהמים לא יהיו במגע עם קערת השוקולד).

  2. סנני את הגבינה(ואם בחרת להוסיף שמנת אז גם את השמנת).

  3. הפרידי את הביצים.

  4. חממי תנור על 150 מעלות אפיה.

  5. שמני ורפדי את התבנית ושמני גם את נייר האפיה(רצוי בחמאה או מרגרינה).

  6. הקציפי את החלבונים עם מעט מלח למרנג תפוח וחלק(אין צורך בסוכר).

  7. את החלמונים ערבבי עם השוקולד הלבן הגבינה(והשמנת) והקציפי לכמה דקות..

  8. הוסיפי פודינג וניל והמשיכי להקציף לבלילה חלקה.

  9. הוסיפי את החלבונים בכמה מחזורים לקערת החלמונים וערבבי היטב עם מטרפה.

  10. צקי את הבלילה לתבנית ואפי למשך 45 דקות.

  11. אחרי האפיה כבי את התנור והשאירי את העוגה בתנור לחצי שעה.

  12. צנני והכניסי למקרר.

  13. *אפיה תהיה עם קערה של מים רותחים בתבנית התנור.

  14. *העוגה תשב על המסילה השלישית

  15. ומתחת התבנית של המים.

  16. *ניתן לאפות בתבנית פיירקס מלבנית

  17. תבנית עגולה קפיצית קוטר 26 או תבנית מלבנית חד פעמי.

  18. *מומלץ לאכול מהעוגה אחרי לילה במקרר.

  19. *מומלץ להכין קצפת..