סלט קינואה משגע
מאת: אורית לוי, פורסם: 20/11/2019 | 12:51
תקציר המתכון:
ארוחה בפני עצמה - משביע וטעים
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
כוס קינואה מבושלת (2 כוסות מים + כף מלח על כל כוס קינואה, להרתיח ולבשל 7 דק')
-
2 מלפפונים עם הקליפה שטופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
1 גבעול סלרי חתוך לקוביות או 2 גבעולי בצל ירוק
-
1 פלפל צהוב
-
10 גבעולי כוסברה קצוצים בערך
-
1 בצל סגול קצוץ
-
כוס חמוציות
-
10 אגוזי מלך שבורים/ קשיו/ בוטנים
-
מיל מלימון אחד, מלח, פלפל שחור
אופן הכנה
-
לקרר מעט את הקינואה ולהניח בקערה.
-
להוסיף את כל שאר המרכיבים ולערבב היטב.
-
לטרוף חם או קר.