לןגן

קובה סלק

מאת: דנית קדוסי, פורסם: 20/11/2019 | 12:30
קובה סלק

תקציר המתכון: אין כמו קובה כשמתחיל להיות קר, את הקובה הזו אפשר. להכין עם כל מיני סוגי מרקים ורטבים.אפשר גם להקפיא ורק להכין מרק ולזרוק את הקובות המופשרות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

לקציצות

למרק

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק :קודם מטגנים בצל, מוסיפים את הסלקים החתוכים לקוביות קטנות או רצועות, העלי סלרי, התבלינים. מוסיפים קומקום מים רותחיםמבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

  2. עוברים להכנת הקובות:

  3. מערבבים את החומרים סולת, מים, מלח ונותנים לנוח רבע שעה.לשים כמו בצק ומכינים כדורים. מערבבים את חומרי המילוי ומכינים כדורי בשר.

  4. פותחים כדור סולת על היד דק דק! עליו שמים כדור בשר ועוטפים עם כדור הסולת. לאחר שכל הכדורים מוכנים מכניסים למרק ומבשלים כ 20 דקות. עד הסמכה.