קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ראשית נשטוף את הגרישה תחת מים עד שיהיו צלולים .
נניח את הגרישה בקערה עם מי ברז ל עשרים דקות .
בינתיים, בסיר נטגן עם מעט שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, נוסיף אליו את הטחון בקר נערבב יחד עד שהבשר יאפיר , נוסיף את הצנוברים הקלויים ומעט בהרט מלח ופלפל שחור טחון ,
נניח במסננת עד שהבשר יגיר נוזלים ויתקרר .
לאחר חצי שעה נסחוט טוב טוב את הנוזלים מה בורגול , נוסיף את הקמח המנופה השמן והפפריקה והמלח , נערבב טוב טוב עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה .
בשום אופן לא להוסיף מים !!!
נניח למנוחה את הבצק רבע שעה לערך .
כעת , נניח חצי מהבצק על נייר אפיה , מעליו נניח עוד נייר ונתחיל לרדד את הבצק , נקרוץ עם קורצן עיגולים, נניח מהמלית על כל עיגול מהמלית בשר , נשמן את הידיים ונסגור את הקובה .
ניתן להקפיא את הקובה לפני טיגון .
בתאבון ובהצלחה