לןגן

קובה מטוגן - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 18/11/2019 | 20:02
קובה מטוגן - דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נשטוף את הגרישה תחת מים עד שיהיו צלולים .

  2. נניח את הגרישה בקערה עם מי ברז ל עשרים דקות .

  3. בינתיים, בסיר נטגן עם מעט שמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, נוסיף אליו את הטחון בקר נערבב יחד עד שהבשר יאפיר , נוסיף את הצנוברים הקלויים ומעט בהרט מלח ופלפל שחור טחון ,

  4. נניח במסננת עד שהבשר יגיר נוזלים ויתקרר .

  5. לאחר חצי שעה נסחוט טוב טוב את הנוזלים מה בורגול , נוסיף את הקמח המנופה השמן והפפריקה והמלח , נערבב טוב טוב עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה .

  6. בשום אופן לא להוסיף מים !!!

  7. נניח למנוחה את הבצק רבע שעה לערך .

  8. כעת , נניח חצי מהבצק על נייר אפיה , מעליו נניח עוד נייר ונתחיל לרדד את הבצק , נקרוץ עם קורצן עיגולים, נניח מהמלית על כל עיגול מהמלית בשר , נשמן את הידיים ונסגור את הקובה .

  9. ניתן להקפיא את הקובה לפני טיגון .

  10. בתאבון ובהצלחה