לןגן

קפקייק שוקולד צ׳פס

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 18/11/2019 | 09:49

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לטרוף יחד ביצה, יוגורט, סוכר ותמצית וניל

  2. להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה

  3. לאחד לתוכה את פתיתי השוקולד צ'יפס

  4. לחמם מכשיר לאבלי בייק עם תבניות הקייקס פופס, לרסס בספריי שמן

  5. לשפוך מהתערובת לתוך הקייק פופס (ככפית לכל שקע) ולאפות כ 5-7 דקות

  6. 24-25 יח' , כל 3 יחידות = ארוחת ביניים אחה"צ