לןגן

מעורב ירושלמי ופיתות בהכנה ביתית

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 16/11/2019 | 21:14
מעורב ירושלמי ופיתות בהכנה ביתית

תקציר המתכון: בהשראת התוכנית משחקי השף של המתמודד יעקב אברהמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הפיתות

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאז לטגן את הבצל עד להזהבה, להניח בצד

  2. באותו הסיר להוסיף קצת שמן זית ולהכניס את הפרגיות להרפיץ מס דקות ואז לתבל בתבלין מעורב ירושלמי כורכום כמון מלח פלפל שחור ולהקפיץ הכל יחד להניח בצד. אותה פעולה חוזרים עם כל החלקים שבמתכון-השווארמה,הלבבות,הטחולים,ואז מכניסים הכל יחד לסיר עם הבצל מערבבים לאיחוד טעמים ומסירים מהגז.

  3. להכנת הפיתות:

  4. בקערת המיקסר לשים את המצרכים מלבד השמן ללוש במשך 7 דקות ואז להוסיף את השמן וללוש עד שהשמן נטמע בבצק.לתת התפחה עד שהבצק מכפיל את נפכו. על משטח מקומח מעט לחלק את הבצק לכדורים להניח לתפיחה בערך עוד חצי שעה. לרדד כל כדור ולשים בסיר גריל ולהפוך. בהצלחה חופית אלמקייס

  5. להגיש עם טחינה ועמבה😊