תקציר המתכון: מתכון פשוט וטעים מאוד. תודה למירי על מתכון מצוין😙
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1. מורחים את נתחי הפילה בשכבה דקה של מיונז על הצד ללא העור, מניחים בתבנית עם נייר אפייה כשבעור כלפי מטה
2. בקערה נפרדת מערבבים את שמן הזית, שיני השום, הכוסברה והתבלינים
3. מכסים את נתחי הפילה בתערובת הכוסברה, על כל נתח לפזר קצת שבבי שקדים ולהוסיף עגבניה יבשה
4. להכניס לתנור ל 20 דק, בטמפרטורה של 180, ללא כיסוי