לןגן

תוספת אפונה

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 23:11

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ארוחת צהריים קלאסית טעימה

  2. מתכון הירקות :

  3. 2 כוסות אפונה מושרת

  4. 2 תפו"א חתוכים לקוביות

  5. 2 גזר חתוך לקוביות

  6. צרור בצל ירוק קצוץ

  7. פטרוזליה קצוצה

  8. בצל אחד טחון

  9. לערבב הכל ולטגן עם מעט מעט שמן מוסיפים רק מלח ופלפל שחור

  10. ונותנים אידוי של רבע שעה בערך על אש נמוכה בינונית

  11. למתכון הבורגול דק

  12. לברור את הבורגול אין צורך בבישול

  13. שמים מלח פלפל שחור מעט וקמצוץ קטן של שמן מערבבים היטב חשוב שכל גרגריר יקבל את השמן שלו ומים רותחים עד גובה הבורגול לכסות היטב ולתת מנוחה 7 דק

  14. לאחר 7 דק לערבב ולפורר עם מזלג

  15. סלט הכנתי קוביות מלפפון גמבה ועגבניות שרי