לןגן

מטבוחה

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 22:54
מטבוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטבוחה נדירה ברבע שעה בלבד

  2. אני כבר תקופה של שנה כמעט מכינה מטבוחה ברבע שעה פיתחתי לעצמי שיטה מהירה וטעימה

  3. יכולה להגיש עשרות נשים כולל חמותי ועוד המון שהיו רגילות לבשל המון זמן את המטבוחה

  4. ולדעתי המטבוחה שמבשלים אותה יותר מידי זמן היא מתחמצנת ומזיקה למערכת העיכול

  5. אני לא משתמשת בקופסאות שימורים אלא בעגבניות אדומות טריות

  6. אני לא שמה פלפל ירוק חריף ומי שרוצה מוזמן להוסיף

  7. למתכון :

  8. 8 עגבניות אדומות גדולות לעשות בהם חתך צלב בעגבניה ולהשרות במים רותחים 40 דק

  9. לאחר 40 דק לקלף את הקליפה ולטחון במעבד מזון עד הסוף

  10. לשים שמן זית במחבת להוסיף את תערובת העגבניות ו2-3 שיני שום לחתוך לשיניים

  11. אפשר להוסיף פלפל ירוק חריף מי שאוהב

  12. ולבשל רבע שעה במהלך הבישול להוסיף כף פפריקה אדומה בשמן(תמיד פותחים עם פפריקה)

  13. מלח פלפל שחור כף סוכר מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים וזה במחבת שיש ולא בסיר

  14. בסיר זה לוקח זמן יותר

  15. רבע שעה ויש מטבוחה ....

  16. באחריות המטבוחה ממכרת ...