לןגן

אורז פלוס בשר

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 22:53
אורז פלוס בשר

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלום לקבוצה הכי מדהימה בעולם

  2. אורז בסמטי צהבהב ופירורי בשר\\איטל איטלי 💖💖

  3. *מרכיבי האורז :

  4. חצי קילו אורז בסמטי הודי

  5. מלח כורכום פלפל שחור

  6. סיר נייר כסף

  7. מים רותחים

  8. *אופן ההכנה:

  9. לברור את האורז היטב מחרקים

  10. ונשטוף במסננת פעמיים שלוש להוציא עמילן

  11. נבשל אותו בסיר עם כף שמן מלח פלפל שחור ומעט כורכום

  12. ומים רותחים עד גובה האורז כ10 דק נערבב ונסנן את הנוזלים

  13. נחזיר את האורז לסיר נוסיף עוד מעט שמן ותבלינים נמלא מים רותחים עד גובה פני האורז נייר כסף ומכסה נבשל עוד 10 דק לאחר 10 דק נערבב קלות מאד נחזיר את המכסה לעוד 5 דק ולאחר מכן נכבה וניתן מנוחה חצי שעה

  14. את האורז מבשלים רק על אש נמוכה

  15. בתאבון ....

  16. פירורי בשר :

  17. למרכיבים :

  18. רבע קילו בשר טחון בקר

  19. פטרוזליה קצוצה

  20. בצל טחון

  21. מלח פלפל שחור קורט בהרט

  22. אופן ההכנה :

  23. את הפטרוזליה והבצל ניטחן במעבד מזון ונשים במחבת עם הבשר הטחון ומעט שמן נוסיף את התבלינים מלח פלפל שחור וקורט בהרט ונטגן עד צימצום נוזלים נסנן ונניח לצד האורז 🍴🍴

  24. בהצלחה ...🌻🌼🌺