לןגן

פרגיות

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 22:47
פרגיות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחי פרגית מוקפצים במרינדה

  2. לקחת כמה חתיכות פרגית לחתוך לנתחים

  3. להפשיר להשרות כמה שעות ברוטב

  4. לרוטב:

  5. 2 כפות לימון

  6. כף טריאקי

  7. כף סילאן

  8. פטרוזליה יבשה

  9. וכף רוטב צ'ילי מתוק

  10. להשרות בקערה עם מעט שמן לעטוף כל הלילה במקרר

  11. לאחר לילה לקחת סיר רחב מעט שמן

  12. להתחיל להקפיץ את הנתחים להוסיף כף קמח או קונפלור

  13. ועוד כף סילאן וכף לימון מעט מלח ופלפל שחור

  14. יוצא פרגית רכה מנה משגעת