לןגן

מוקפץ לימון צילי

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 22:41
מוקפץ לימון צילי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף מוקפץ

  2. מוקפץ מחזה עוף בטעם של גן עדן

  3. תקראו צעד צעד להכנת המוקפץ

  4. אופן ההכנה :

  5. מגש של חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות כמובן שיהיה מופשר

  6. בקערה אנחנו שמים את החזה העוף עליהם שתי ביצים

  7. כוס קמח מלח פלפל שחור לעסות עם היד היטב לעטוף בניילון נצמד ולמקרר לשעה וחצי

  8. לאחר שעה וחצי מחממים שמן 2 ס"מ מאד מומלץ להשתמש במחבת איכותית של שיש

  9. מטגנים עד להזהבה ומוציאים למסננת

  10. לוקחים קערה

  11. שמים שמן זית

  12. חצי לימון כף טריאקי כף סילאן מלח פלפל שחור שן של שום חתוכה לשיניים פטרוזליה וכוסברה יבשים או טריים וקצוצים דק דק ללא גבעולים

  13. צ'ילי גרוס לערבב היטב לשים את החזה עוף במחבת ועל זה לצקת את הרוטב ולטגן 3-4 דק לערבב מידי פעם

  14. זה יצא כל כך טעיםםםםםםםם שאפשר לאכול קערה חחחח הגזמתי