לןגן

מוקפץ

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 20:08
מוקפץ

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוקפץ חזה עוף:

  2. לחתוך חזה עוף לרצועות לשים בקערה שזה מופשר 2 ביצים מלח פלפל שחור וכוס קמח לערבב עם היד הכל יחד לעטוף להכניס למקרר לשעה לאחר שעה נטגן בשמן עמוק עד להזהבה ואז להוציא למסננת

  3. ניקח מחבת נקייה 2 כפות צ'ילי מתוק כף טריאקי וכף סילאן נקפיץ 5 דק נוציא ואז נפזר שומשום