לןגן

קציצות בשר עטופות בסולת

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 20:05
קציצות בשר עטופות בסולת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנה ראשונה : קציצות מיוחדות

  2. למתכון:

  3. חצי קילו בשר טחון בקר

  4. צרור פטרוזליה קצוצה ללא גבעולים

  5. בצל אחד טחון

  6. (תבלינים מלח פלפל שחור וקורט בהרט )

  7. 2 כפות סולת למילוי

  8. ותבנית עם סולת למעטפת תכף תראו

  9. אופן ההכנה:

  10. בקערה נשים את הבשר הפטרוזליה הקצוצה הבצל ו2 כפות סולת והתיבול נערבב היטב כ2 דק לשחרר חלבון וניצור עיגולים עם ידיים רטובות ניקח תבנית עם סולת ונצפה

  11. ניקח מחבת טובה או ווק ונשים שמן נטגן קלות ונוציא למנוחה

  12. ניקח מחבת חדשה נשים מעט שמן מלח פלפל שחור גריל עוף כמון כף פפריקה וכף סילאן וכוס מים רותחים נערבב ונכניס את הקציצות חזרה נערבב וניתן בישול של 20 דק אש נמוכה קציצות נדירות