קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את כל חומרי הקציצה למעט הפטרוזליה אני שם במעבד מזון ,פטרוזליה אני תמיד קוצץ בעצמי
אם אין לכם מעבד מזון אז את הבצל והפטרוזליה לקצוץ ידנית ואת התפוא לגרד בפומיה על החלק הקטן.
להניח בקערה את הבצל פטרוזליה תפוא .להוסיף בשר מס 2 טחון 2 כפות שמן תבלינים ביצה פירורי לחם אבקת אפיה ומים ולערבב.
לכדרר קציצות …לטבול בקמח ולטגן במחבת עד הזהבה מכל צד.אין צורך להתעסק עם זה כי הם נכנסים לבישול המשך.
הכנת הרוטב והסיר:
שמים שמן בתחתית הסיר מטגנים ומתחילים לטגן את השום רצועות הפלפלים 2-3 דקות.
אחכ מוסיפים כף רסק וקופסא של עגבניות מרוסקות מוטי , שום חברה אחרת לא.
אתם תעשו פעם אחת ותתמכרו כמוני למוצר האיכותי הזה ותרגישו הבדל בטעם של הסירים.
אפשר כמובן 2 עגבניות רכות מגורדת למי שרוצה טרי.
כאשר הכל רתח אני מוסיף תבלינים מערבב היטב.
אח”כ את תפוא והזיתים ובערך 2-3 כוסות מים רותחים.
גובה המים צריך לכסות את התפוא והזיתים.
מפזר מעל כוסברה סוגרת את הסיר עם מכסה
מבשל את הכל חצי שעה על אש בינונית קטנה.ואחרי חצי שעה מוסיף את הקציצות וממשיכה לבשל עוד 20 דקות על אש קטנה.וזהו זה מוכן♡
דגשים:
את הקציצות אנחנו מוסיפים אחרי חצי שעה בשביל לא לבשל אותם יותר מידי בכדי שלא יתפרקו מיתר בישול.
אם אתם לא אוהבים זיתים או תפוא אפשר להוריד מרכיב אחד.
ואפשר לבשל רק ברוטב בלי כלום
מי שאוהב חריף יכול להוסיף בכייף כפית פפריקה חריפה.
והאבקת אפיה זה לא טעות!פעם היו שמים את זה בכדי לאוורר את הקציצה.זה טיפ מעולה אגב