קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הוסיפו את תפוחי האדמה לסיר מים קרים והביאו לרתיחה. בשלו את תפוחי האדמה כ-15 דקות עד לריכוכם.
הוסיפו את השעועית הירוקה ובשלו כ-2 דקות נוספות.
העבירו את תפוחי האדמה והשעועית לקערה. הוסיפו את הביצים, הבצל והזיתים.
בקערה נפרדת ערבבו היטב את מיץ הלימון, שמן הזית, החרדל והמלח.
הוסיפו את הרוטב המוכן מעל לתפוחי האדמה והשעועית והניחו למנה להתקרר במשך מספר דקות.