לןגן

קיש ברוקולי

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 13:16
קיש ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל ברוקולי בסיר עם מעט מים

  2. לרסק את הרוב במכונה אפשר עם מוט בלנדר חשמלי

  3. לערבב בקערה קמח סוכר מיונז ביצים מלח פלפל ושום גבישי

  4. להוסיף לברוקולי ולטחון עד שהמרקם חלק

  5. להוסיף 1/4 מהברוקולי ששמנו בצד שלא מרוסק

  6. להוסיף בצל ושום

  7. לערבב ביד

  8. לשמן תבנית ולפזר מעט קמח תירס בתחתית התבנית

  9. להכניס לתנור בחום 180 מעלות 45 דקות