מרק בשר
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 09:57
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בשר מספר 8 ( אוסובוקו/ שריר הזרוע) חתוך לקוביות
-
1 בצל
-
5 גזר חתוך לחצאים
-
1 קישוא
-
5 שיני שום
-
1/2 כוס גריסי פנינה
-
מלח גס
-
חוואיג
-
טימין
-
כוסברה תבלין
-
כוסברה טחונה תבלין
-
שום גבישי
-
אבקת בצל
-
תבלין צ'ילי מתוק גרוס
-
פלפל שחור
-
בצל ירוק
-
פטרוזיליה
אופן הכנה
-
להרתיח את הכל ולבשל הרבה שעות בחום נמוך
-
בסוף להוסיף בצל ירוק ופטרוזיליה