סלט בורגול
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 09:45
תקציר המתכון:
הסלט מומלץ גם להגיש ליד סלט גזר מגורד.
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 כוס בורגול מבושל שהושרו בכוס מים רותחים
-
1/2 כוס עדשים כתומים שהושרו במים חמים
-
ירק עלים לפחות 1 :כוסברה/ פטרוזיליה/ שמיר
-
בצל סגול קצוץ
-
גמבה אדומה קצוצה
-
גזר מגורד
-
חמוציות
-
שקדים או פקאנים קצוצים גס
-
רוטב: שמן דבש מלח ופלפל שחור
-
ניתן להוסיף שום גבישי או שום כתוש
אופן הכנה
-
להכין בורגול ועדשים מראש.
-
כשזה מגיע לטמפרטורת חדר לערבב עם שאר המצרכים.
-
אגוזים להוסיף לפני הגשה.