לןגן

קוגל תפוח אדמה

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 09:05
קוגל תפוח אדמה

תקציר המתכון: אני מגישה קוגל תפוח אדמה אם אני מארחת אנשים לקידוש בבוקר בשבת. או מגישה לארוחת שבת ביום עם שניצל /עוף.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את התפוחי אדמה ובצל במעבד מזון

  2. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב

  3. לשמן תבנית ולשים בתנור עד שמוכן

  4. 180 מעלות לכשעה וחצי ולהוסיף עוד קצת זמן בחום יותר נמוך.

  5. אם מחלקים את הקוגל ל3 תבניות קטנות ניתן גם להקפיא מכוסה לא אפוי

  6. ולאפות ביום שישי ולשים ישר מהמקפיא לתנור.

  7. עדיף לפרוס את הקוגל כשהוא קר לפני ששמים על הפלטה ביום שבת.