לןגן

פסטו

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 11/11/2019 | 08:51
פסטו

תקציר המתכון: אנחנו מגישים את הפסטו במנה ראשונה בשבת עם חלות וגם על הדג לפני הגשה. לפעמים אכין מושט פשוט עם מלח ופלפל כמו שהילדים שלי אוהבים. אני ובעלי נשים פסטו על הדג מושט או שניצל דג לפני הגשה. המתכון מכיל כוסברה ופטרוזיליה טרייה עם תבלין בזיליקום. כמובן שניתן להשתמש בבזיליקום טרי. שבוע לפני שהכנתי ככה עשיתי פסטו רק עם בזיליקום טרי שקניתי בשוק. שבוע אחרי כשהכנתי את הפסטו לפי המתכון הזה בעלי לא הבחין שזה לא בזיליקום טרי. רק שאל איך יצא כל כך טעים ומה עשיתי שונה השבוע מאשר שבוע שעבר.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את האגוזים והשום במעבד מזון עם שמן זית.

  2. להוסיף את הפטרוזיליה ,הכוסברה והתבלינים.

  3. שמן זית מומלץ להשתמש בחומציות נמוכה יותר כמו 0.4%.