לןגן

סלט חצילים עם גמבה ופטריות

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 10/11/2019 | 20:06

תקציר המתכון: מנה ראשונה לשבת עם חלה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמליח חצילים לרבע שעה

  2. לשטוף

  3. לשים על נייר אפיה עם שמן בתנור עד שמוכן.

  4. לטגן בצל עם מעט סוכר

  5. להוסיף גמבה ופטריות

  6. להוסיף רסק מלח פלפל וסוכר

  7. להוסיף את החציל המוכן מהתנור