לןגן

סלט חצילים

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 10/11/2019 | 16:06

תקציר המתכון: מנה ראשונה לשבת עם חלה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך חצילים לקוביות ולהמליח. לשטוף אחרי 20 דקות. להוסיף שמן קנולה ( אפשר שמן אגוזי מלך) ולשים בתנור על נייר אפיה כ35 דקות עד שמוכן.

  2. לטגן בצל עם סוכר , להוסיף עגבנייה קוביות, רסק עגבניות קטן, שום גבישי, מלח, פלפל שחור,חוויאג, מעט פפריקה חריפה או מעט מטבוחה ביתית חריפה. ניתן לוותר על עגבנייה אם מוסיפים מטבוחה. להוסיף חצילים מוכנים מהתנור ולבשל במחבת לעוד 10 דקות חום נמוך.