לןגן

פאי לימון

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 10/11/2019 | 13:24
פאי לימון

תקציר המתכון: מי שאוהב קינוחי לימון מומלץ שישמור ויכין את המתכון. אפשר גם לקרוא לזה חיתוכיות לימון. באנגלית זה Lemon squares or lemon bars.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בלילה

בצק

אופן הכנה

  1. לערבב את מרכיבי הבצק/ התחתית ולשים בתנור 180 מעלות 20 דקות. אחרי כרבע שעה שקצת מתקרר לערבב את מרכיבי הבלילת לימון ולשפוך מעל התחתית ולשים בתנור עוד 20 דקות. אפשר להקפיא ולאכול קר או קפוא. ניתן לפזר אבקת סוכר לפני הגשה.