מושט ואפונה בתנור
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 10/11/2019 | 13:09
תקציר המתכון:
מומלץ לשתף את הילדים לעזור להכין
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אין כמויות מדויקות . אפונה בתחתית התבנית . מושט . גמבה אדומה . שום . בכוס עם שמן קנולה פפריקה מתוקה וחריפה מלח פלפל כמון כורכום כוסברה טחונה שום גבישי , תבלין צ'ילי מתוק גרוס . לשפוך מעל הכל. להוסיף קצת מים ושמן זית לכוס ולשפוך על הדג. לפזר תבלין כוסברה ומעט מלח.
אופן הכנה
-
לשים לפי הסדר אפונה , מעל דגים, מעל שום וגמבה, ומעל כוס שמן ותבלינים. לכסות ולתנור 40 דקות עם מכסה להוריד מכסה 5 דקות בסוף