לןגן

חמין

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/11/2019 | 21:04
חמין

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט מוסיפים את הבשר ועצם המוח וממשיכים לטגן כדי לסגור את הבשר, מוסיפים את התבלינים מערבבים מוסיפים את 2 סוגי השעועית הלבנה והאדומה והחומוס מערבבים מוסיפים את תפוחי האדמה מוסיפים את המים עד לכיסוי מערבבים ומביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בין שעה לשעה וחצי מוסיפים את הביצים לפי כמות הסועדים (אני מבשלת את הביצים לפני שאני שמה בסיר). מעבירים לתנור שחומם מראש ל-100-120 מעלות למשך כל הלילה או על פלטה.

  2. מגישים למשפחה המאושרת להינות מהחמין