מוקפץ בקר סינטה
מאת: יפית סנקר, פורסם: 09/11/2019 | 12:14
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
250 גרם נתחי סינטה בקר
-
חצי חבילת נודלס (חברת אוריינטל)
-
2 גזרים - חתוך לגפרורים
-
חצי כרוב לבן - חתוך לרצועות
-
1 גמבה אדומה - חתוך לרצועות
-
1 גמבה צהובה - חתוך לרצועות
-
1 בצל גדול - חתוך לרצועות
-
5 פטריות טריות - חתוך לרצועות
לתיבול
-
חצי כפית שום גביש
-
חצי כפית מרק עוף
-
רבע כפית פלפל שחור
-
מעט רוטב סויה
-
2 כפות סילאן
-
רבע כוס רוטב טריאקי
-
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
-
רבע כוס שמן
-
**הכמות לפי כוס שקופה חד פעמי
אופן הכנה
-
להקפיץ בנפרד כל ירק ולהניח בצד: גמבה צבעונית, גזר גפורורים, רצועות בצל, פטריות, כרוב לבן
-
להקפיץ רצועות סינטה בקרה ולהניח בצד
-
להרתיח את הנודלס לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בצד
-
להעביר את כל הירקות המוקפצים והבשר למחבת. לערבב בקערה את כל חומרי התיבול ולשפוך על המוקפץ. להקפיץ על אש נמוכה כ - 5 דקות ולהגיש
-
בתאבון !