לןגן

מוקפץ בקר סינטה

מאת: יפית סנקר, פורסם: 09/11/2019 | 12:14
מוקפץ בקר סינטה

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

אופן הכנה

  1. להקפיץ בנפרד כל ירק ולהניח בצד: גמבה צבעונית, גזר גפורורים, רצועות בצל, פטריות, כרוב לבן

  2. להקפיץ רצועות סינטה בקרה ולהניח בצד

  3. להרתיח את הנודלס לפי הוראות היצרן, לסנן ולהניח בצד

  4. להעביר את כל הירקות המוקפצים והבשר למחבת. לערבב בקערה את כל חומרי התיבול ולשפוך על המוקפץ. להקפיץ על אש נמוכה כ - 5 דקות ולהגיש

  5. בתאבון !