לןגן

סלט מיונז

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 09/11/2019 | 00:58
סלט מיונז

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק לשים תפוח"א וגזר שטופים עם הקליפה למלא במים להוסיף חצי כפית מלח ולבשל עד לריכוך לצנן לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.

  2. לשלוק ביצים עם מעט מלח (המלח עוזר לקליפה להתקלף מהר). לצנן לקלף ולחתוך לקוביות.

  3. מלפפונים חתוכים לקוביות

  4. לסנן את האפונה

  5. בקערה עמוקה לערבב את הכל ולתבל במלח, פלפל ומיונז

  6. *אפשר להוסיף בצל סגול חתוך דק ומעט שמיר קצוץ.