לןגן

קציצות עוף ותפוח אדמה נימוחים וטעימים (:

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 17/07/2015 | 20:58
קציצות עוף ותפוח אדמה נימוחים וטעימים (:

תקציר המתכון: קציצות ברוטב נחטפות (פינג פונג)

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. את תערובת הבשר לטחון במטחנת בשר אם אין פשוט לגרד בשלב קטן במגרדת ולשים ביצה תבלינים ופירורי לחם ולערבב אם לא יציב להוסיף עוד כף פירורי לחם לחמם מחבת וליצור כדורי פינג פונג ולטגן את הקציצות קלות להניח על נייר סופג ולהניח בצד.

  2. לבינתיים לקחת סיר לשים 4 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום עד לשקיפות להוסיף 2 עגבניות מגורדות תבלינים רסק ורבע כוס מים לערבב ולתת ככה 5 דקות ואז להוסיף את שארית המים לטעום ולתקן טיבול ואז לתת רתיחה ובעדינות לזרוק את הקציצות ולבשל רבע שעה ואז להוסיף את התפוח אדמה ולבשל עוד 40 דקות..

  3. להגיש עם קוסקוס או אורז או פירה (: