לןגן

תבשיל קינואה וירקות דיאטטי של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 06/11/2019 | 07:07
תבשיל קינואה וירקות דיאטטי של סבתא לאה

תקציר המתכון: תבשיל קינואה וירקות דיאטטי מושלם, טעים, נפלא, מעולה לשומרי המשקל / לצמחונים / לטבעונים / לרגישי הגלוטן, קל פשוט ומהיר להכנה.

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפני שמתחילים בתבשיל יש לשטוף את הקינואה היטב לפחות 3-4 פעמים עד שהמים צלולים ומסננים היטב היטב

  2. מחממים בסיר סוטאז' שמן, מוסיפים את הבצל, קוביות הגמבה, הגזר ומטגנים 3-4 דקות

  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד דקה נוספת

  4. מוסיפים את הקינואה, התבלינים וממשיכים לערבב 2-3 דקות עד שגרגירי הקינואה יעטפו היטב בשמן, בירקות ובתבלינים

  5. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב (זה הזמן לטעום ולתקן תיבול) מביאים לרתיחה, מורידים את הלהבה ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים עד שרוב המים נספגים

  6. מורידים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר במכסה וממשיכים לבשל 15-20 דקות, ממליצה לפתוח את מכסה הסיר ולערבב בזהירות מדי פעם במהלך הבישול

  7. זהו מוכן! ממליצה בחום, אחלה תוספת טעימה, מושלמת שתמיד מצליחה, הוסיפו אותה לצד מנה עיקרית ותהנו

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה