לןגן

עוגת שוקולד בלי הפרדת ביצים יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 17/07/2015 | 20:36
עוגת שוקולד בלי הפרדת ביצים יאמי

תקציר המתכון: עוגה שוקולד שלא תפסיקו ליישר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לוקחים קערת מיקסר ושוברים את הביצים ומקציפים עד לתערובת תפוחה .. אחכ להוסיף סוכר וסוכר וניל ולהקציף ואז להוסיף שמן, קקאו, ולערבל טוב.. ואז להוסיף קמח מנופה ולהקציף ואז כוס חלב ולהקציף. ( אפשר לאפות בתבנית 24 עגולה או ב2 תבניות אינגלייש קייק.

  2. 180 מעלות בין 40 ל45 דקות לבדוק אם קיסם אם יוצא יבש זה מוכן.

  3. בתוך סיר קטןו על הגז לשים את הציפוי ולערבב עד לגנאש ולשפוך על העוגה. (: