תקציר המתכון: משגעעע
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ראשית את התפו"א הקטנים להרתיח על הגז עם הקליפה ...מרגע שהמים מבעבעים 5 דקות ולכבות ! לצנן ולפרוס לחצי
את הבטטות הפרוסות והתפוחי אדמה נכניס לקערה גדולה
את מרכיבי המרינדה נערבב היטב בקערית קטנה ונשפוך על התפוחי אדמה והבטטות ...נניח נייר אפייה בתבנית תנור...נניח את הבטטות והתפו"א ( הרוטב שנישאר בקערה הגדולה נשמור בצד ) ...כעת נפזר על הבטטות והתפו"א ..פלפל שחור גרוס...מלח גס ושומשום
נכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
כעבור 10 דקות נרטיב עם כף ברוטב ששמרנו בצד את התפוחי אדמה והבטטות שלא יתייבשו !
נשאיר בתנור עד לריכוך ...עד שאני נועצת סכין והוא חודר ללא התנגדות בבטטה או תפו"א זה מוכן !
בהצלחה אילנית בניזרי
שימו לב !! את הבטטה לא מרתיחים רק את תפוחי האדמה !!