לןגן

חזה אווז

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 05/11/2019 | 09:57
חזה אווז

תקציר המתכון: מתכון קליל מומלץ וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החזה לתבל בפלפל שחור גרוס ורוטב טריאקי להכניס אותו למקרר למשך 24 שעות

  2. לטגן אותו במשך 5 דק' מכל כיוון על נמוכה ולהחזיר אותו בחזרה לחמגשית שהיה מונח בה כל הלילה

  3. להכניס לתנור שזה מכוסה טוב

  4. למשך שעה על 200 מעלות

  5. שיהיה בהצלחה 👼