לןגן

לחם גריל

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 05/11/2019 | 09:46

תקציר המתכון: לחם טעים ואוריר מומלץ בחום

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנפות את הקמח

  2. להוסיף את השמרים והסוכר ולערבב

  3. כף מלח ושום פעם לערבב

  4. להסיף 3 כוסות מים פושרים

  5. ולקרת הסוף חצי כוס שמן

  6. מנוחה של 5 דק' לבצק ואז ללוש שוב פעם

  7. מנוחה שנייה חצי שעה

  8. לחלק את הבצק ל6 כדורים לרדד אותם לצורת פיתה ולשטח אותם על משטח מנופה

  9. 5 דק' מנוחה

  10. ולהכניס אותם לסיר גריל להפוך אותו עד שמזהיב

  11. לא לשכוח לשים בתוך הסיר מעט שמן שהוא לא ידבק

  12. בהצלחה🧡