לןגן

מטבוחה

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 05/11/2019 | 09:34

תקציר המתכון: מטבוחה מרוקאית אמיתית כמו של פעם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח מעט את העגבניה ולהוריד ממנה את הקליפה לחתוך אותה ולהכניס לסיר ולהוסיף את השום

  2. לבשל את המטבוחה על אש נמוכה במשך שעתיים

  3. עד שהמטבוחה מסמיכה כדי לקצר את הבישול ניתן לסנן את המים על ידי רשת ברזל להכניס את הרשת לתוך הסיר ולרוקן את המים בעזרת מצקת

  4. להסיף את הפלפל החריף

  5. תבלינים,פפריקה,מלח,מעט מרק עוף פרווה

  6. לקראת סוף הבישול להוסיף שמן

  7. שיהיה בהצלחה