לןגן

פרגיות ממולאות בטחולים ואורז

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 05/11/2019 | 09:19
פרגיות ממולאות בטחולים ואורז

תקציר המתכון: מתכון טעים ומיוחד שווה לאירוח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את האורז בנפרד

  2. לטגן בצל ולהוסיף את הגזר

  3. 2כוסות אורז

  4. מלח ,פלפל,כורכום

  5. בסיר בנפרד לטגן טחולים

  6. ולהוסיף אותם לאורז

  7. לפתוח את הסטייק פרגית ולהתחיל למלא אותם

  8. בינתיים בסיר לטגן 3 בצל

  9. אפשר גם כוס בצל יבש זה יוצא יותר מוצלח וטעים

  10. להכניס את הפרגיות

  11. תבלינים,מעט מלח,מרק עוף,פלפל לבן,כורכום,טיפה פפריקה,משייה

  12. 2 כוסות מים פושרים

  13. שיהיה בהצלחה🧚‍♀️