לןגן

קציצות בשר וחזה עוף בתוספת אפונה

מאת: אתי ממן, פורסם: 17/07/2015 | 20:28
קציצות בשר וחזה עוף בתוספת אפונה

תקציר המתכון: פשוט וטעים..

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקציצות

לתוספת

אופן הכנה

  1. לטחון 2פרוסות לחם רטובות, פטרוזיליה , בצלים, להוסיף תבלינים – כפית תבלין ראסל חנות, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, 2 כפות גדושות תבלין קציצה, חצי כוס שמן, לערבב טוב, להכניס למקרר לשעה (הבשר סופג את התבלינים), למלא חצי סיר במים, להוסיף כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, להביא לרתיחה, לגלגל קציצות, להוסיף לסיר, להרתיח במשך 5 דקות ולהוציא, וכך עם שאר הבשר, לשים את הקציצות בתבנית אלומיניום ולהקפיא, למחרת להוציא ולחלק בשקיות הקפאה..

  2. מכינים סיר קציצות ואפונה - לטגן 1 בצל, לסדר בתחתית הסיר , לקצוץ כרפס ולהוסיף, לתבל – כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית כורכום, כפית אבקת מרק עוף, כפית אבקת מרק בצל, להוסיף 2 כוסות מים, להביא לרתיחה ולהוסיף את הקציצות ואפונה, לבשל עד שהרוטב מסמיך.