לןגן

בשר ראש

מאת: רחלי אביטן, פורסם: 04/11/2019 | 19:22
בשר ראש

תקציר המתכון: מומלץ בחום וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את הבשר ראש במשך 40 דק'

  2. לחתוך אותו לקוביות

  3. בסיר לטגן את השום להוסיף את הגרגירי חומוס הפלפלים ואת הבשר

  4. תבלינים:פפריקה אדומה ,מרק עוף,מלח,פלפל לבן,מעט מיץ לימון

  5. לתת לסיר להתבשל עד לקבלת רוטב סמיך

  6. ואז להוסיף את הכוסברה